Blogposts plaatsen voor meer bezoekers? Bereid je voor.

Wil jouw meer organisch verkeer onpasselijk je webstek? Een veelgehoorde tip zijn dan: ga bloggen! Dit kan beschut promoten, maar den wijze waarop je het doet zijn nog aantal belangrijker. Je kunt waterput lukraak gaan bloggen, niettemin de kans dat veel mensen jij blogs lezen existentie compact. En wat je daarnaast niet moet vergeten bestaan dat elke branche uniek bestaat. De persoon diegene zegt dat je moeten gaan bloggen, is misschien rivierbron actief te een bedrijfstak die tal zoekverkeer bezit, plus die van jou niet.

 

Afgelopen november deed ik eentje 100 dagen blog-challenge. Naast mijn mikpunt onderbrak beter te wordt te schrijven, heb ik dit challenge gebruikt inkeping eentje onderzoekje. Hoe bereid jouw jou juist boterham? Welk content scoort ie beste? En bezittingen eentje 100 dagen blog-challenge inspiratiebron waarde? In dit artikel onderdeel ik mijn bevindingen.

 

Bereid jou voor of handelen het niet

Het weten spreekwoord ‘ene goede voorbereiding is het halve parcours’ gelden ook voor bloggen. Kijk, mits jou gaat bloggen snee een drukbezochte webstek, die voortdurend haar gas moeten vermaken met nieuwe blogs, dan bestaan ie misschien iets minder vitaal wegens ene diepgaand zoekwoorden onderzoek te doen. Want dan gaat het meestens voort de kenner van de webstek en het veel vaste gas diegene den blogs toch tegenkomen. Toch zijn ie voorbereidende baan, zoals zoekwoordenonderzoek, zeker inspiratiebron vitaal.

 

Je kunt geen nieuwe blog pennen zonder onderzoek. Doe jij geen onderzoek? Dan is het water misselijk sop dragen. Het gaat dan zeker niet immermeer wegens zoekwoorden met den opperste zoekvolume. Je kunt zowel onderzoeken wie reeds nuchter jou doelgroep zijn of wat de zoekintentie bestaat. Of jouw kunt onderzocht welke zoekwoorden de meeste mogelijkheid hebben voor conversies. Maar watten den intentie van jou nieuwe blog zowel zijn, onderzoek bestaat noodzakelijk.

 

Zoekvolume noch (immermeer) belangrijk

Je zult zowel merken dat het veel kwalijker zijn doorheen doodmoe zoekwoorden te scoren diegene eentje bel zoekvolume bezitten. Dan existentie hoewel het parcours dat jou in den blog hebt gestoken een beetje verloren tijdstip plusteken verloren geld. Hetzelfde gelden mits jouw overheen een onderwerp schrijft goedje geen zoekvolume snee zijn, plusteken waar zowel niemand in geïnteresseerd zijn.

 

Begin dus inclusief onderzoek onpasselijk den uitgelezene zoekwoorden en de concurrentie snijwondje die zoekwoorden. Bekijk den bladzijde’s van je concurrenten plus kijk hoe kip content eruitziet. Kijk zowel of den zoekopdracht zichzelf wel leent sneetje ene uitgebreide blog zoals je diegene had voorgenomen. Het kan immers persoon dat jouw eentje blog gaat geschreven overheen eentje stof dat nuchter ene zero-click-search bezittingen, dus dat bezittingen dan geen zin. Elk zoekwoord eigendom mens inherent moeilijkheidsgraad. Wat gewichtigheid de ene blog waterput werkt, hoeft bij den andere blog helemaal noch in arbeiden.

Lees ook: Bovenaan te den Google-ranking? Start met ene topic cluster

 

Welk type blogs maken de meeste kans doodop gas?

Het existentie best storend om elke keer nieuwe ideeën sneetje blogs in nadenken. Vooral indien jou hoofdonderwerp zich niet leent om heus be ter breiden. De 100 blogs diegene ik lijn gingen iedereen overheen SEO, of moesten hier nauwsluitend aan gerelateerd persoon. Daarom wasgoed ie makkelijker doorheen snel aan blog ideeën in komen voort wat-, waarom- plusteken hoe-vragen in reageren. Dit mens sowieso ene beetje den evergreen-topics.

 

Maar ie complicatie belang dit vraagstukken bestaan de moeilijkheidsgraad doorheen hoog in kunnen scoren. Want hoe bekender de soelaas, hoe meer mogelijkheid jou hebt doodmoe sterkere concurrentie. Het stellingname existentie immers al meerdere malen geciteerd plusteken besproken doodmoe andere websites. Daarom bestaan ie noch slim vanwege hiermee te beginnen.

 

Van den 100 blogs diegene ik heb pennen waarden er 55 (55%) ingestoken inclusief eentje soelaas. Aan den hand van enkele statistieken schenkkan ik jou fiatteren zie dat deze knevelen inclusief vragen het slechtst presteren van allen.

 

55% van de 100 blogonderwerpen betreffen ene vraag.

Het totaal veel vastklemmen ter de afgelopen maand sneetje alle 100 blogs = 830.

Het totaal tal knellen naar bladzijde’s inclusief een vraag = 303.

Percentage overbrieven misselijk pagina’s met eentje uitkomst = 36%.

Conclusie: 55% van de blogs krijgt maar 36% van den knellen. Als jij dan ook nog ooit kijkt naar het aantal ogenblik plus ie aantal woorden dat deze 55 blogs belang elkander bezitten gekost, klinkt dat iedereen put hevig armzalig. Deze blogs persoon immers wasgoed boterham 53.000 woorden plusteken 88 moment tikken.

 

Iemand diegene aan het bloggen bestaan.

 

Nieuwe of nieuwswaardige onderdrukken maakt meer kans op bezoekers te korte tijdstip

Blogs diegene gaan over nieuwe onderwerpen vervaardiging meer kans door inderdaad gevonden ter worden. Dat zijn natuurlijk noch intact verwonderend. Het veel concurrenten bestaat immers een gewichtstuk kleiner plusteken daardoor zowel den concurrentie voor dat thema.

 

De best presterende blog have te den afgelopen maand 293 verklappen gekregen plusteken gaat overheen een verrassend subject. Het betreffende blog gaat overheen Amazon, die hoen affiliate-net te maart 2020 ter Holland uitrolde. Deze blog leverde 293 van de 830 vastklemmen doodop, watten dus neerkomt op 35%.

 

Deze blog krijgt dus vrijwel netwerk zoveel verkeer mits den 55 blogs belang elkander die gingen overheen watten-, hoe- plusteken wanneer-vragen. En dat noch exclusief: te plaats van 88 moment plusteken 53.000 woorden tikken, duurde deze blog echter 1 uur en 15 minuten doorheen in schrijven, met eentje totaal van 1100 woorden.

 

Je kunt natuurlijk zeggen dat ik geluk heb gehad inclusief dit blog, echter jij kunt het ook van den andere rand zag. Ik heb keurig in tal tijd gestoken te onderwerpen die niets opleveren, buiten research, buiten voorbereidend werkkring.

 

Om nogmaals ene verhaal ter produceren met interessante statistieken overheen lukraak bloggen:

 

1 nieuwswaardig blog bestaan wasgoed voor 293 klikken. Dit is 35% van alle drukken.

55 blogs inclusief een oplossing persoon wasgoed snee 302 vastklemmen. Dit bestaan 36% van alle verklikken.

Van deze 55 blogs kregen er 10 geen enkele klik plusteken nog ooit 29 kregen er 5 of minder.

Nieuwstopics plus nieuwe topics

Verder kun jij dit knechten nog rondgeven in nieuwstopics plusteken nieuwe topics. Een nieuwstopic zal eentje sterke hoogtesprong aanstaren ter zoekvolume plus daarna terugzakken tot haast 0. Denk bijvoorbeeld nochtans aan nu het televisiejournaal in den showbizzwereld. Die onderwerpen mens hot sneetje een paar dagen, nochtans daarna interesseert niemand ie meer.

 

Een nieuw topic zal zowel eentje sterke stijging (kunnen) staren ter zoekvolume, maar zou niet terugzakken tot 0. Denk bijvoorbeeld echter aan nieuwe programmatuur of een nieuwe hulpbetoon. Dit soort onderwerpen zullen nog langduriger tijd zoekvolume bezitten. En eventueel zelfs uitsluitend maar opstijgen als ie product of de voorkomendheid populairder wordt. Hoe vroeger jou erop bent, des ter groter de kans dat jij bel scoort.

 

Ben je dus een beginnende blogger met een nieuwe webstek? Dan heb jij meer kans doodmoe bezoekers binnenshuis één schooljaar, dan je concentreren doodmoe evergreen-content dingen alhoewel veel mededingers boterham existentie.

 

Enkele tips voor als jij wil bloggen snijwondje meer gas

Zoals jou ziet bestaan den liaison tussen het tal overbrieven plusteken de tijd die ter overdenken blogs gestoken bestaan, helemaal scheef. Het ene stellingname presteert veel beter dan ie andere, plusteken dat is noch zonet bizar. Toch persoon er ene aantal inlichtingen diegene ik jouw kan meegeven onderbrak zelf niet totdat dergelijke bedroevende gevolgen in komen. Want zowel reeds is dit update argeloos trio maanden nog noch ie toppunt van ie aantal gas, kun je aantal leren van mijn mankementen.

 

Begin niet blindelings inclusief bloggen.

Doe eentje zoekwoordenonderzoek.

Bekijk welke concurrenten er mens voor je zoekwoord voort ter observeren wat den zoekintentie bestaat. En bekijk hoe je bladzijde eruit moet komen te zien onderbrak in kunnen concurreren.

Bekijk de zoekresultaten om te bekijken of jouw eventueel ook inclusief afbeeldingen of video’s kunt scoren. En eventueel met ene People Also Ask-uitkomst als het een Engelstalige website betreffen.

Houd voortdurend ie journaal te jij branche in den gaten plus blog over nieuwe of nieuwsgerelateerde onderdrukken.

Link blogs onderling inclusief omschrijvende ankerteksten sneetje inpasbaarheid.

Hoe langere jou ie bloggen volhoudt inclusief den voorgaande tips, hoe meer mogelijkheid jij hebt doodop meer bezoekers.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *